| Subcribe via RSS

Sabotage

september 6th, 2015 | Postad i Action, Film, Thriller av J

SabotageDEA-agenten John ”Breacher” Wharton (Arnold Schwarzenegger) leder en av USA’s mest framgångsrika och tuffa narkotikapolisenheter. Under deras senaste tillslag mot en av de mexikanska kartellerna plockar de på sig tio miljoner dollar i knarkpengar och gömmer undan dem för egen vinning. Senare på kvällen när de ska hämta pengarna har de försvunnit…

Ett halvår senare, efter en ingående utredning kring de försvunna pengarna sätts John, som varit avstängd och som nu mer är avskydd av alla på byrån, återigen i tjänst. John får tillbaka sitt gamla team och sätter dem direkt i träning. Det tar dock inte länge förrän någon börjar att ta livet av dem en efter en och allting tyder på att det är den mexikanska kartellen som ligger bakom…. eller?

Sabotage hade stått länge på min att-se-lista och har nu slutligen sett den. Jag gillar den. Jag trodde jag skulle få en stenhård actionfilm med en och annan one-liner, men fick istället en ganska smart, twistig och hyfsat jordnära/realistisk thriller med element ifrån actiongenren (även om ett par av twistarna kändes ganska givna när man fick reda på andra). Arnold (och övriga skådisar) gör en bra prestation och jag kan inte komma på någon annan film som han har varit med i där han svär lika mycket som i den här filmen (vilket i sig fick mig att garva ett par gånger).

Sabotage är en bra film hur som helst och jag ger den en rekommendation.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud