| Subcribe via RSS

Team America: World Police

augusti 16th, 2015 | Postad i Action, Film, Komedi av J

Team America - World PoliceEfter att ha ödelagt en stor del av Paris står den amerikanska antiterrorist elitstyrkan Team America inför ett nytt världshot; terrorister i Kairo planerar att detonera massförstörelsevapen som hämnd på ”de otrogna”. De bestämmer sig för att rekrytera den populäre Broadway-stjärnan Gary Johnston (Trey Parker’s röst) för att med hjälp av hans skådespelartalang infiltrera terrororganisationen och sätta stopp för dem en gång för alla. Saker och ting är emellertid inte vad de verkar och en betydligt mer ondskefull plan är i görningen än vad de till en början trott.

Team America: World Police har väl alla sett? Right? Nähä.. inte det? Okej då. Jag såg den här filmen nåt år efter att den släppts på ett lokalt LAN minns jag. Jag tyckte inte den var speciellt roande vid första titten (antagligen för att jag var jävligt trött skulle jag tro). Ett halvår senare ungefär tog jag mig i kragen och såg om den och tyckte då att den var hysteriskt rolig. Jag såg om den ett par gånger efter det och den föll slutligen i glömska för mig… fram till nu.

Team America: World Police är fortfarande en kul film i sann Trey Parker och Matt Stone anda, med en massa vulgär och emellanåt osmaklig humor. Filmen i sig kanske inte är fullt lika kul som den var för en så där tio år sedan, men humorn funkar till större delen och allt som oftast sitter jag och gapskrattar åt den. Filmen kanske inte är en odödlig klassiker, men rolig är den i alla fall. Har du inte sett den tycker jag att du ska spana in den (speciellt om du är en sucker för Parker/Stone). Rekommenderas.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud