| Subcribe via RSS

The Net 2.0

september 11th, 2015 | Postad i Film, Thriller av J

The Net 2.0När datorsystem analytikern Hope Cassidy (Nikki Deloach) får ett erbjudande om ett jobb i Istanbul, Turkiet, tar hon genast chansen och beger sig iväg. Saker och ting är emellertid inte vad de verkar vara i Istanbul och det dröjer inte länge förrän Hope både har fått sitt bankkonto tömt och sin identitet stulen, vilket bara är början på problemen…

Så. Elva år efter sin release fick Sandra Bullock filmen The Net sin uppföljare, som blev regisserad av sonen, Charles Winkler, till den första filmens regissör, Irwin Winkler (som även producerade den här filmen). Behövde The Net en uppföljare? Nej. Speciellt inte en uppföljare som varken följer upp på den första filmen eller ens kommer med någonting nytt överhuvudtaget och som dessutom gör precis samma sak en gång till, men tio gånger sämre.

The Net 2.0 är något av det mest onödiga jag har sett på bra länge. Det är i princip samma film som den första fast med inga som helst headlinerskådisar, ett långtråkigt manus som försöker vara finurligt och en massa irriterande pauser som inträffar tretusen miljoner gånger genom filmen. Jag skojar inte. När något ”spännande” inträffar envisas de med att göra snabba pauser där bilden fryser, men ljudet fortsätter. Ni vet sånt där som kan förekomma i överdrivna actionfilmer som t ex Crank. The Net 2.0 är inte Crank. Den är inte ens i närheten, så lägg ägg.

Gillar man The Net ska man hålla sig långt ifrån det här skräpet. Även om skådespelarna var helt okej så räddar det inte filmen från det faktum att det är bara en billigare kopia av den första filmen.. även om det förekom lite mer ”action” i den här, som i sin tur är fullständigt ointressant. Undvik.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud