| Subcribe via RSS

I Spit On Your Grave 3: Vengeance Is Mine

november 29th, 2015 | Postad i Film, Skräck/Rysare, Thriller av J

I Spit On Your Grave 3Det har gått några år sedan Jennifer Hills (Sarah Butler) blev misshandlad och grovt våldtagen av ett gäng bondlurkar, som sedan fick en dödlig utgång för hennes förövare. Hon har nu bytt identitet, flyttat till en ny stad och har gått med i en supportgrupp för våldtäktsoffer där hon försöker att pussla ihop ett nytt liv. Men efter att en av deltagarna i stödgruppen plötsligt blir mördad och gärningsmannen går fri bestämmer hon sig för att återigen ta lagen i egna händer, enbart för att inse att det finns mer arbete i gruppen än så…

I Spit On Your Grave 3: Vengeance Is Mine var för mig en ganska oväntad uppföljare. Tydligen har de tidigare filmerna gått så pass bra att ytterligare en film i franchisén behövdes. Nåväl. Jag brukar inte tacka nej till våldsamma filmer, så filmen var inte helt ovälkommen och den gjorde mig inte besviken heller. I chock- och äckelmått mätta är tvåan överlägsen, men även den här filmen bjuder på några ganska starka scener och en av dem lyckades till och med få mig att vråla högt och ljudligt.

Överlag gillar jag (eller åtminstone tycker att de är okej) filmerna I Spit On Your Grave filmserien och den här tredje installationen är inget undantag. Gillar man de tidigare filmerna är det ett givet val för dig som tittare, i annat fall kan du leta vidare.

Läs gärna mina tidigare recensioner på originalfilmen, remaken och den första uppföljaren också.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud