| Subcribe via RSS

Arvet (Family Plot)

maj 24th, 2009 | Postad i Film, Thriller av H

family-plotHitchcocks sista film från 1976 handlar om Blanche som försörjer sig genom att låtsas vara ett medium, och hennes pojkvän som är taxichaufför. En dag när Blanche har ”kontakt” med en gammal dams släktingar, framkommer det att den försvunne, bortadopterade systersonen måste hittas så att han kan ärva familjens miljoner. Blanche får i uppgift att leta reda på honom.

Spåren leder till en man som fejkat sin egen död och bytt identitet. Det Blanche och hennes kille inte vet är att mannen numer är utpressningsexpert. Han kidnappar folk och släpper dem i utbyte mot dyrbara diamanter. När Blanche kommer snokandes tror han att ett avslöjande är förestående snarare än ett miljonarv, och försöker göra sig av med dem…

En helt okej rulle även om jag förväntade mig lite mer av en vändning mot slutet.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud