| Subcribe via RSS

Benjamin Buttons Otroliga Liv

maj 27th, 2009 | Postad i Drama, Film av H

untitledBrad Pitt spelar Benjamin som föds som ett rynkigt litet barn, och sedan växer från att se ut som en gammal gubbe i ung ålder, till att se yngre och yngre ut ju äldre han blir. Under tiden lär han sig om livet. Historien berättas genom hans dagbok som högläses av hans livslånga vän Daisys dotter vid hennes dödsbädd.

David Finchers senaste film kan läggas i en tidslinje som ser ut ungefär så här:
david-fincher-grafen
Min gästtyckare har en något annorlunda åsikt än mig, men generellt så ser vi tydligt att Finchers filmer de senaste 10 åren starkt fallit i intressefaktor. Det är ju aldrig så att Fincher gör en direkt dålig film; de är bara så mycket mindre engagerande nu.

Benjamin Buttons Otroliga Liv (välöversatt från ”curious case”) är en 164 minuter lång rulle som liksom… Den är inte tråkig, utan bara lång. I vanliga fall gillar jag inte filmer där ”färden är målet” och det är heller inte så att jag är fast för Benjamins historia. Det rullar liksom bara på och man slötittar mest och tittar på klockan ibland.

2 Comments

2 Responses to “Benjamin Buttons Otroliga Liv”

  1. vrångmannen Says:

    Snyggt men zzzzzzzzzzz!


  2. Rikard Says:

    Gillar grafen!


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud