| Subcribe via RSS

The Dead The Damned And The Darkness

januari 15th, 2016 | Postad i Action, Film, Skräck/Rysare av J

The Dead The Damned And The DarknessJorden har gått under och majoriteten av mänskligheten har bytts ut mot vandrande döda. Löjtnant Sawyer (Robert Tweten) är på väg till havet för att strö ut sin familjs aska. Men för att nå kusten måste han lyckas ta sig igenom horder av blodtörstiga zombies. Beväpnad med ett maskingevär och en slägga, iklädd en pansardräkt beger han sig iväg för att slutföra sitt personliga uppdrag.

Rene Perez tyckte tydligen att hans skitfilm The Dead And The Damned (recenserad här) var så pass bra att den behövde en uppföljare, vilken han 2014 spelade in som The Dead The Damned And The Darkness. Till skillnad från den usla zombie-western The Dead And The Damned är den här filmen fläckvis rätt hyfsad. Jag skulle inte kalla den för bra, men jag kände inte att jag ville gröpa ut mina ögon med en sked åtminstone. Skådespelarna var hyfsade och effekterna såg bättre ut än vad jag förväntat mig. Det som fäller filmen är dess manus. Även om det händer saker filmen igenom kändes det under många stunder ganska ointressant och tråkigt. Actionscenerna föll platta och ordet spännande kändes otroligt avlägset medan jag tittade på filmen. Hade Perez klippt bort allt onödigt skit, gjort filmen mer actionfylld och skrivit om slutet (som för övrigt är något av det snålaste jag sett) hade jag kanske till och med kunnat gilla filmen trots dess B-känsla.

The Dead The Damned And The Darkness är bättre än The Dead And The Damned, men lyckas snava över sina egna skosnören och gör ett ordentligt magplask. Det är föga imponerande och filmen är inte bra i det stora hela, även om jag hellre ser om den här filmen än dess föregångare.

1 Comment

One Response to “The Dead The Damned And The Darkness”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Dead And The Damned 3: Ravaged Says:

    […] men skippa den här för guds skull.Läs gärna mina recensioner av The Dead And The Damned och The Dead The Damned And The Darkness […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud