| Subcribe via RSS

Evil Things

februari 1st, 2016 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Evil ThingsFem ungdomar beger sig iväg till ett hus ute i skogen för att fira en av dem på dennes födelsedag. En av dem har med sig en videokamera för att dokumentera det hela. På vägen dit stöter de på en stor svart van som till en början verkar följa efter dem vart än de åker. Vanen försvinner så småningom och väl framme vid huset börjar vännerna att festa. De inser emellertid så småningom att de inte är ensamma där ute i den ensliga skogen.

Vad i helvete var det jag precis såg…? Evil Things är något av det mest inkompetenta jag har sett i found footage väg, någonsin. Manuset är nästintill helt händelselöst fram till de sista tio minuterna av filmen (och då menar jag inte scenerna som spelas under och efter eftertexterna, som för övrigt inte tillför storyn ett piss) och inte ens då blir det speciellt intressant eller spännande. Jag vet ärligt talat inte vad som ska vara läskigt med filmen för det varken visas eller händer någonting överhuvudtaget. Det känns nästan som att det fattas trettio minuter speltid där allt läskigt inträffade.

Med tanke på att det här ska föreställa en found footage film vet man ju hur det kommer gå för alla karaktärer i den och de här karaktärerna förtjänar det mer än några andra i någon annan film, då samtliga är irriterande idioter som inte förtjänar mindre. Fast, å andra sidan får man aldrig se vad som händer dem; de bara försvinner. Man får ingen som helst förklaring eller ens en vink om vad som hände dem. Vi som tittare ska bara anta att någonting hemskt hände dem. Större delen av skådespelarna i den här filmen är enbart krediterade till den här unkna skiten, vilket för mig inte är ett dugg förvånande…

Det är såna här filmer som gör att folk faller i koma av tristess. Dominic Perez är en jävla klåpare och frågan är; är det där ljudet av mördarens cirkelsåg eller publikens snarkande jag hör? Skippa den här stentrista dyngan.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud