| Subcribe via RSS

Raptor Ranch

mars 12th, 2016 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Raptor RanchNågonting underligt pågår i den lilla hålan Fossil Ridge, Texas. Den underlige Dr. Cane (Jack Gould) har på sin ranch börjat att experimentera med DNA och har således lyckats framställa kloner av köttätande dinosaurier som varit utdöda i miljontals år. När Abbi (Jana Mashonee) och några utbölingar som dykt upp med bilproblem vid hennes kneg pyser iväg för att hämta hennes bil hamnar de på Dr. Cane’s ranch och när en av dem lyckas frigöra dinosaurierna av misstag bryter kaos ut.

Den rysk-amerikanska samproduktionen Raptor Ranch (som heter The Dinosaur Experiment i Sverige och USA, men som har originaltiteln intakt i England) är en av få filmer som gjort mig genuint arg. Manuset är ren smörja, karaktärerna är fullständigt blinda, döva och hjärndöda, effekterna ser gräsliga ut och alla comic reliefs som blivit intryckta med hjälp av skohorn och glidmedel var ungefär lika roliga som att titta på mossa som växer. Jag hade inte väntat mig en speciellt bra film, men att den skulle ge mig sådan avsmak att jag fick ont i huvudet av att titta på skiten räknade jag verkligen inte med. Jag menar, hade filmen haft någon som helst charm och varit lagom cheesig utan irriterande idioter till karaktärer och fullständigt värdelösa effekter i kombination med ett manus som bara duger att torka sin otorkade häck med hade jag kanske inte gått så hårt åt på den, men det här är fullständigt oacceptabelt.

Tittar man på produktionsbolagets sida på IMDB, Nu Imagination, ser man på en gång att bolaget bara har en produktion under bältet – vilket är den här filmen. Jag håller tummar och tår att det förblir så. Jag kollade dessutom upp Jana Mashonee och upptäckte att hon egentligen är en sångerska och att detta var hennes första (och hittills enda) film. Jag bestämde mig för att kolla upp hennes musik och ska sanningen fram har hon faktiskt en bra sångröst. Hon har emellertid inte släppt något nytt material sedan 2010 och verkade tro sig kunna göra någon form av filmkarriär istället. Synd bara att hon valde den sämsta skiten hon kunde komma över och slog troligtvis ihjäl varenda chans att fortsätta som skådespelerska (även om hennes prestation i den här filmen inte var nämnvärt bra så var hon åtminstone bättre än flera av de andra klåparna som står framför kameran).

Raptor Ranch är ett hån mot tittarna och de som ligger bakom den borde bli hängda. Skippa.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud