| Subcribe via RSS

Ghosts Of Goldfield

mars 27th, 2016 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Ghosts Of GoldfieldJulie (Marnette Patterson) och fyra av hennes vänner är på väg till den lilla staden Goldfield när deras bil plötsligt slutar att fungera och bestämmer sig för att gå den sista biten. Deras ärende i Goldfield är att försöka spela in material med spöket av Elisabeth Walker (Ashly Margaret Rae), ett hembiträde som blev torterad och mördad i rum 109 i det lokala hotellet som nu mer är ett sorts museum. Väl där börjar Julie få underliga syner som gör att hon upptäcker att ett halsband som hon har fått av sin mormor gör att hon på något sätt blivit kopplad till tragedin och det dröjer inte länge förrän underliga saker börjar inträffa med gruppen…

Ghosts Of Goldfield var från början menad att vara den fjärde Urban Legends filmen men blev av någon anledning inte det. Så, med andra ord kan den ses som den inofficiella fjärde filmen i Urban Legends serien…. eller kanske inte. Filmen är urusel, så vem bryr sig?

Filmen lider av ett uselt manus, uselt regiarbete, (till större delen) usla skådespelare och usla (för att inte tala om skrattretande) effekter. Filmen är lika spännande som att titta på färg som torkar och mitt intresse dog ungefär 5 minuter in av cirka 90. Jag begriper inte hur de trodde att de skulle kunna rättfärdiga den här filmen som en Urban Legends film då den inte har ett skit med de tidigare filmerna att göra, varken genremässigt eller storymässigt. Istället för en slasher har de valt att skriva en dödstråkig spökhistoria som de sedan på ett riktigt taffligt sätt snickrat ihop till cirka 90 minuter ren skit.

Ghosts Of Goldfield är kort sagt en jävligt dålig film och bör inte ses av någon, speciellt inte fans av Urban Legends filmerna. Skippa.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud