| Subcribe via RSS

Hide And Go Shriek

april 11th, 2016 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Hide And Go ShriekEn grupp ungdomar har bestämt sig för att spendera en natt i en möbelaffär som ägs av fadern till en av dem för att fira deras student. När alla har gått hem och affären blivit låst för natten bestämmer sig ungdomarna, som har gömt sig, för att leka kurragömma. Det dröjer dock inte länge förrän ett av paren försvinner och de övriga börjar att inse att de inte är ensamma i den låsta butiken…

Hide And Go Shriek (eller Close Your Eyes And Pray som den hette i England) är en regelrätt slasher från sent 80-tal som följer mallar och klyschor till punkt och pricka. Den bjuder knappast på något nyskapande, men den har en och annan ganska innovativ dödsscen och är bitvis småcreepy. Skådespelarna är helt okej, deras karaktärer är däremot jävligt irriterande till en början men blir bättre allt eftersom filmen rullar. Effekterna varierar, men är överlag ganska bra gjorda även om de är snålt använda då filmens bodycount inte är speciellt hög.

Filmen i sig är helt okej, men utgåvan jag såg på som är släppt av Bellevue Entertainment var grisigt mörk. Jag menar, majoriteten av filmen utspelar sig i mörker och då utgåvan i sig var jävligt mörk resulterade det i att jag under flera scener knappt såg vad som försiggick. Om man absolut ska se filmen skulle jag rekommendera att försöka få tag på en annan utgåva av filmen helt enkelt. Fast, även om filmen är okej så är det inte direkt en film jag skulle rekommendera någon att springa benen av sig för att få tag på heller.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud