| Subcribe via RSS

Chop

maj 5th, 2016 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

ChopDen före detta pundaren Lance (Will Keenan) har blivit ren och styrt upp sitt liv, men efter ett olyckligt motorstopp tvingar en psykotisk främling (Timothy Muskatell) honom att återvända till minnenas allé och gräva fram en ursäkt för en förfluten illgärning. Problemet är bara att Lance inte har den blekaste om vem främlingen är, än mindre vad han har gjort honom. Men det måste han nu ta reda på och det fort – innan han går miste om alla sina kroppsdelar.

Enligt IMDB ska Chop ha en speltid på 1 timme och 38 minuter. Enligt filmens fodral (som är släppt av Njutafilms) ska den ha en speltid på 1 timme och 48 minuter. När jag satt och tittade på den sa spelaren att speltiden var 1 timme och 14 minuter. Vart fan tog de resterande 24 eller 34 minuterna vägen? Antagligen har jag lyckats få tag på en usel kopia av filmen eller något, men det märktes hur som helst att något var fel med den. I varenda scen där någonting blodigt skulle inträffa klipptes det till nästa sekvens efter att det blodiga inträffat och jag funderar på om det inte är en klippt utgåva – varför i helvete nu den skulle vara det, speciellt med tanke på att det är Njutafilms som släppt den…

Skit samma. Filmen i sig är sådär. Den försökte vara roligare än vad den var och även om samspelet mellan Keenan och Muskatell var suveränt så kände jag aldrig något större intresse. Visst garvade jag till en och annan gång, men det var ganska långt mellan dem och filmen i sig var inte speciellt överraskande (speciellt slutet, som var precis så som jag trodde att det skulle vara) eller ens underhållande.

Det mest intressanta med filmen är troligtvis att filmens regissör, Trent Haaga, har medverkat i flera Troma produktioner, vilket Will Keenan också har gjort. Timothy Muskatell medverkade i filmen Deadgirl (recenserad här), som var skriven av Haaga. Sist men inte minst medverkade filmens manusförfattare, Adam Minarovich, i den andra säsongen av The Walking Dead.

Nåja. Filmen är hyfsat välgjord och är väldigt välspelad, men den väckte inte något större intresse för mig och jag tvivlar på att jag kommer se om den. Åtminstone inom någon närmare framtid.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud