| Subcribe via RSS

American Virgin

maj 1st, 2016 | Postad i Film, Komedi av J

American VirginPriscilla (Jenna Dewan Tatum) ska börja på gymnasiet tack vare ett stipendium hon har fått från en avhållsamhetsgrupp som förespråkar att man ska vänta med att ha sex fram tills det att man har gift sig. Ett par veckor efter att hon har börjat på skolan hamnar hon på en fest och blir ovilligt full för första gången i sitt liv efter att ha blivit ilurad vodka. Saker och ting går överstyr och hon blir filmad topless av ’Chicks Gone Crazy’, ett snuskvideoföretag som ägs av den sliskige Ed Curtzman (Rob Schneider). Dagen efter beger sig Priscilla tillsammans med tre vänner iväg för att leta reda på Curtzman och inspelningarna för att rädda hennes rykte och stipendiet.

American Virgin följer standardmallen för en sex/ungdomskomedi och har man sett filmer som American Pie och Road Trip så vet man precis vad som väntar här. Men med det sagt så tycker jag ändå den här filmen var jävligt rolig. Det var länge sen jag skrattade riktigt ordentligt åt en sån här film och även om det verkligen inte är någonting speciellt med filmen så tycker jag ändå den var riktigt bra. Så, om du inte redan är trött på sex/ungdomskomedier och har missat American Virgin tycker jag att du kan ta dig en titt. Den får en tumme upp och en rekommendation av mig i alla fall.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud