| Subcribe via RSS

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows

juni 4th, 2016 | Postad i Action, Film, Komedi av J

Teenage Mutant Ninja Turtles - Out Of The ShadowsFotklanens ledare Shredder (Brian Tee) är fängslad och ska transporteras till fängelset där han ska avtjäna sin livstidsdom. Men under transporten slår Fotklanen till och med hjälp av den framgångsrike forskaren Baxter Stockman (Tyler Perry) lyckas han fly – in i en annan dimension där han möter Krang (Brad Garett’s röst), en ondskefull varelse som har planer att invadera Jorden och ta över planeten med hjälp av sitt krigsskepp Teknodromen.

Men för att göra det behöver Krang Shredder att öppna en portal mellan hans och våran värld genom att sätta ihop tre artefakter, varav en Shredder redan har. Det är bara ett problem som kan hindra deras planer; de fyra sköldpaddorna som stoppade Shredder och såg till att han blev fängslad. Men för att jämna ut oddsen ger Krang Shredder en mutagen som han använder på två av sina anhängare, kötthuvudena Bebop (Gary Anthony Williams) och Rocksteady (Stephen Farrelly), med oanade följder.

Till att börja med vill jag säga att Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows verkar ha fått oförskämt mycket skit. Folk sitter och gnäller över att filmens handling är dålig och att det hela bara är en effektfest. Jag undrar vad de egentligen förväntade sig av en film som är producerad av Michael Bay. Jag menar, han är ju ganska välkänd för sina action- och explosionsfyllda filmer, så varför skulle den nya TMNT filmen vara annorlunda?

Personligen gillar jag den här första uppföljaren till rebooten (recenserad här) som kom för två år sedan. Med tanke på att de inte behövde lägga några grunder eller förklara en massa backstory kunde filmen istället leverera mer action och humor och ha ett högre tempo än den första filmen. Filmens handling kanske inte är den bästa men jag blev väldigt underhållen från början till slut och då tempot är högt genom hela filmen blir den aldrig direkt tråkig eller seg. Det är en popcornrulle helt enkelt och räknar man med någonting annat så skulle jag tro att man blir besviken på den. Varför man nu skulle ha några andra förväntningar än det när det gäller en Bay-producerad actionfilm…

Jag gillar den hur som helst. Den är inte perfekt på något vis och den lär knappast gå till historien, men den underhåller gott under de cirka 110 minuter den rullar på under. Rekommenderas.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud