| Subcribe via RSS

Terminator Salvation

juli 16th, 2009 | Postad i Action, Film, Sci-Fi av H

Terminator SalvationSå har jag nu sett den universiellt ”meh”-recenserade rullen Terminator Salvation, alias Terminator 4. Och den är inte dålig alls.

Året är 1995. Marcus, en fånge på väg att avrättas, skriver på att donera sin kropp till forskning. Formuläret bär företagsnamnet Skynet…

Året är 2018. Domedagen har passerat och motståndsrörelser har formats bland överlevande världen över. En av grupperna leds av John Connor (Christian Bale). Under ett uppdrag sprängs ett Skynet-näste, och ur resterna kryper Marcus…

Det har snackats mycket skit om den här filmen, och jag är en av de som kraxat likt olyckskorparna. Regissörens tidigare verk har knappast imponerat, och de recensioner av TS jag läst har varit högst likgiltiga. Man kan ju säga att mina förväntningar när jag satte mig för att se den inte var mycket högre än ”lots of noise, no action”.

Dock visade det sig att jag hade fel, fel, fel. Visst finns det saker att klaga på här, men storyn är helt okej och actionscenerna är mestadels riktigt hyggliga. Huruvida filmen kommer att stå sig som en klassiker låter jag vara osagt, men är du ute efter God Underhållning på en fredag med en popcornskål och en kall öl, så är det här ett mycket bra val.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud