| Subcribe via RSS

Filmer jag stängt av eller halvtittat på den senaste tiden

augusti 24th, 2009 | Postad i Drama, Film av H

Om inte annat bara för att reta upp Ninja Dixon m.fl. så följer här en liten lista på filmer jag stängt av de senaste veckorna:

Doxa: Seg svensk film där Björn Gustafsons dotter blir manisk över orsakerna till faderns jobbrelaterade sjukdom. Vi stängde av efter 35 minuter, och då hade inte ens hälften av DVD-omslagets synopsis hänt än. Björn Gustafsons oavbrutna gaggande lät som Dynamit-Harry med ännu mer demens.

Predikanten: Efter ett par minuter säger min tjej: ”Den här har jag sett på TV” och I don’t give a fuck om jag ser ytterligare en svensk dussindeckare eller inte så vi stängde av.

Min flickväns nya favoritkanal är Hallmark, vilket innebär att förutom McLeods Döttrar (2 avsnitt på raken 3 gånger om dagen) så får jag se eller höra ett otal TV-filmer. Som tur är/tyvärr så läggs kanalen ner i Sverige sista augusti. Här är ett par av filmerna:

Gentle Ben: Black gold: Film från 2002 där vattenborraren Corbin Bernsen och vildmarkspreservationisten Dean Cain grälar om naturförstörelse. Okej familjeunderhållning för de mindre diskriminerande.

Love’s Enduring Promise är den första i en oändlig serie tv-filmer där Dale Midkiff (Jurtjyrkogården) och hans familj bor på en farm och strular. I den här filmen trampar han i en björnfälla och kan inte ploga. Ganska tråkig.

2 Comments

2 Responses to “Filmer jag stängt av eller halvtittat på den senaste tiden”

  1. Chokejeppe Says:

    Är det bara jag eller är det alltid svårt att veta rakt upponer (ifall man inte känner igen filmtiteln) vilken av Björn Gustafssonnarna man menar? Det finns ju han den där som var med i Parlamentet och krev en sång om Carina Berg och så finns det hadderajja vilken jävla smäll på sjukan. Typ.


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Filmer jag stängt av eller halvtittat på den senaste tiden 2 Says:

    […] kommer en uppföljare till mitt tidigare inlägg som hyllats av filmkännare världen […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud