| Subcribe via RSS

Slither

april 9th, 2006 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av H

SlitherEn kväll ramlar nåt ner från himlen i en småstad. Grant (Michael Rooker) upptäcker ett slemspår i skogen… och snart är han väldigt sugen på stora mängder rått kött. Sheriffen Bill (Nathan Fillion, Firefly) undersöker de mystiska händelserna som följer.

Slither är en skräckis med lagom mycket humor, massor av blod och gott om slem och äckel. Jag tyckte den var skitbra, så om du gillar sånt så ska du också se den.

Skriven och regisserad av James Gunn, som började sin bana i nollbudgetskräck-filmbolaget Troma. Hans första film var Tromeo And Juliet, en inte alltför intressant film men som kvalitetsmässigt ligger väldigt högt för att vara Troma. Han har senare skrivit manus till bl.a. Scooby Doo 1 & 2 och Dawn of the Dead-remaken.

1 Comment

One Response to “Slither”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Super Says:

    […] “Dawn of the Dead”-remaken, och själv regisserat bl.a. splatterkomediklassikern “Slither“. Hans film “Super” hänger lite på trenden om […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud