| Subcribe via RSS

Leatherheads

oktober 5th, 2009 | Postad i Film, Komedi av H

LeatherheadsVad gör man när man är bakis och inte ens klarar av att sitta upprätt? Man kollar på vad som nu än är på Canal+. Sålunda såg jag Leatherheads, av och med George Clooney.

1925. Proffs-football fungerar dåligt. Många lag blir panka och kan inte fortsätta. Matcher ställs in och football-spelaren Dodge Connelly (Clooney) kommer på en lösning på problemet: Sponsring och feta lönecheckar till stora spelare. Han rekryterar Carter Rutherford, stjärnspelare från college och dessutom krigshjälte.

Det lyckas och footballen tar fart. När reportern Lexie Littleton (Renee Zellweger) dyker upp för att skriva en artikel om Rutherford uppstår en kärlekstriangel, och hon har dessutom en hemlig plan: Ett vittne som intygar att Rutherfords krigsheroism är en lögn.

Mjah, en okej rulle att ligga och vara bakis till. Småputtrig, inte så värst vare sig rolig eller spännande, men helt okej utfyllnad.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud