| Subcribe via RSS

Never Hike Alone

juli 26th, 2018 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Friluftsvandraren och vloggaren Kyle (Drew Leighty) har satt sitt sikte på en avsides liggande sjö långt in i New Jersey’s skogar och endast i sällskap med sin kamera och packning beger han sig iväg för att dokumentera sin resa. Han snavar snart över efterlämningarna av det gamla sommarlägret Camp Crystal Lake och bestämmer sig för att utforska området närmare – och stöter snart på områdets enda invånare.

Never Hike Alone är en Friday The 13th fan film som släpptes 2017. Jag hörde om den här fan filmen för ett tag sedan men har inte kommit för mig att se den förrän nu och jag kan direkt säga att jag tror att det här är en av de bästa Friday The 13th fan filmer som gjorts. Om inte DEN bästa. Filmen – som ligger på strax under 54 minuter med sluttexterna inräknade – är en kul throwback till de gamla 80-tals filmerna med förvånansvärt högt produktionsvärde (i alla fall i fan films mått mätta).

Filmen har en tät atmosfär till en början och när väl Jason dyker upp övergår det hela till en kul och bitvis spännande katt och råtta lek mellan Leighty’s karaktär och Jason – här porträtterad av filmens regissör och manusförfattare, Vincente DiSanti. Både Leighty och DiSanti är grymma i sina roller, även om jag tycker det är hysteriskt kul att Jason klampar runt som om han vore en tyrannosaurus rex. Jag menar, Jason’s fotsteg hade hörts på tio mils avstånd i verkligheten och att han överhuvudtaget lyckas smyga sig på Leighty’s karaktär är fantastiskt (fantastiskt korkat förvisso, men jag älskar det).

Never Hike Alone är hur som helst en kul throwback till de klassiska Friday The 13th filmerna och ska New Line och/eller Paramount försöka att återuppliva filmserien igen borde de anlita DiSanti och hans team för det jobbet. Rekommenderas.

Du kan se filmen helt gratis på Youtube här nedanför

1 Comment

One Response to “Never Hike Alone”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Never Hike In The Snow Says:

    […] Hike In The Snow är en prequel till Friday The 13th fan filmen Never Hike Alone (recenserad här) och utspelar sig tre månader innan den, då en tonåring försvinner under mystiska […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud