| Subcribe via RSS

Spring Breakers

november 24th, 2018 | Postad i Drama, Film av J

Brit (Ashley Benson), Candy (Vanessa Hudgens), Cotty (Rachel Korine) och Faith (Selena Gomez) har varit bästa vänner sedan grundskolan. De bor tillsammans i ett tråkigt college elevhem och är hungriga efter äventyr. Allt de behöver göra är att fixa ihop tillräckligt med pengar för att åka iväg på vårlov för att få deras chans till att ha kul. Efter ett slumpartat möte med rapparen ”Alien” (James Franco) verkar det just vara det de kommer få, frågan är bara hur långt de är villiga att gå för att få uppleva ett vårlov som de aldrig kommer glömma…

Herrejävlar vilken utdragen jävla skitfilm Spring Breakers är. Filmen består av långa sekvenser med samma dialog och monolog som pågår i tusen miljarder år och den här gruppen av tjejer man får följa är några av de största spånhuvudena jag någonsin har beskådat i en film. Filmen är förvisso välspelad, men händelseförloppet i filmen är utdraget till det yttersta och att sitta och titta på färg som torkar hade troligtvis varit en mer givande sysselsättning än att sitta igenom det här skräpet. Skippa.

Tags: , , ,
5 Comments

5 Responses to “Spring Breakers”

 1. Tant Says:

  Låter som en NF utgåva… ????


 2. Tant Says:

  Låter som en NF utgåva… ????


 3. Tant Says:

  Låter som en NF utgåva… ????


 4. Tant Says:

  Låter som en NF utgåva… ????


 5. J Says:

  NF utgåva? 🙂


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud