| Subcribe via RSS

Hellbent

september 4th, 2020 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Det är Halloween i West Hollywood och en grupp vänner har bestämt sig för att bege sig till ett festivalområde där en maskerad arrangeras. Väl där börjar de bli förföljda av en man i djävulskostym som har satt sitt sikte på deras huvuden.

Jag följer en hel del filmpoddar och flera av dessa är gayorienterade, även om jag själv inte är gay. Anledningen till att jag följer dem är att de objektiva med de filmer de pratar om samtidigt som de som gör poddarna bjuder mycket på sig själva och har grymt rolig humor. Hur som helst så snavade jag över Hellbent från 2004 som är en slasherfilm med gaytema tack vare en av dessa poddar. Jag hade aldrig sett någon slasherfilm med ett gayorienterat tema så jag vart genast nyfiken och skaffade hem filmen.

Filmen i sig är egentligen ingenting speciellt. Det är en slasherfilm, fast istället för att koncentrera sig på kåta ungdomar av bägge könen koncentrerar den sig på en grupp kåta män som är gay. Det är typ det som är skillnaden.

Skådespelet var helt okej och effekterna såg bra ut för att vara en lågbudgetproduktion. Det enda jag tyckte var lite sisådär med filmen var väl mördaren egentligen. Jag fann honom aldrig intressant och det faktum att filmen på sätt och vis är en whodunnit men slutar som att man följt mördaren igenom filmen gjorde att den tappade lite grann.

Överlag är det en okej semi-modern lågbudgetslasher. Kanske den tilltalar de som är gay mer än mig, vad vet jag, men det är inte en dålig film för vad den är i alla fall.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud