| Subcribe via RSS

Scouts Guide To The Zombie Apocalypse

augusti 16th, 2020 | Postad i Action, Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

Ben (Tye Sheridan), Carter (Logan Miller) och Augie (Joey Morgan) är tre tonårskillar – och fortfarande scouter. Ben och Carter vill gå ur scouterna då de anser sig vara för gamla för det, problemet är bara att de inte vill såra Augie och scoutledaren Rogers (David Koechner). Efter att ha fått en inbjudan till en hemlig fest som ska hållas i ett övergivet industriområde bestämmer de sig för att smyga iväg ifrån campingplatsen för att festa natten igenom och återvända innan gryningen.

Väl tillbaka i staden upptäcker de att lokalbefolkningen har förvandlats till blodtörstiga zombies och de tvingas slå sig ihop med Denise (Sarah Dumont), som jobbar på den lokala strippklubben, för att rädda Carter’s syster Kendall (Halston Sage) och ta sig ut ur staden innan militären bombar staden.

Jag satt och tittade på två filmer på Kanal 12 för ett par månader sedan och Scouts Guide To The Zombie Apocalypse kom igång direkt efter den andra filmen. Jag hade egentligen tänkt gå och lägga mig men bestämde mig för att stanna uppe och titta på den, vilket det inte blev någonting av då jag fick annat att stå i. Jag gillade hur som helst det jag hann se och beställde hem filmen på bluray morgonen därpå.

Nu när jag har sett filmen i sin helhet kan jag inte säga något annat än att jag gillade den och att den mycket väl kan vara den bästa zombiekomedin sedan Shaun Of The Dead. Filmen är välgjord, effekterna är snygga, skådespelarna är suveräna och humorn är på topp. En del gags fick mig att tjuta och gråta av gapskratt och även om filmen bitvis blir ganska löjlig så kan jag inte göra annat än att älska det här. Jag menar, i vilken annan film kan man se två idioter sjunga en Britney Spears låt tillsammans med en zombie…?

Scouts Guide To The Zombie Apocalypse är God Underhållning och har du missat den här filmen tycker jag att du ska spana in den. Rekommenderas.

2 Comments

2 Responses to “Scouts Guide To The Zombie Apocalypse”

 1. Tant Says:

  Det var på tiden du såg den ja… Håller med,Shaun,denna och så rekommendera jag Dead before dawn, Cooties,Cockney vs zombies, The dead dont die


 2. J Says:

  Jag har recenserat Cooties här på Globen, http://glob.heltperfekt.com/?p=17435

  Och H skrev en recension på Cockneys vs Zombies, http://glob.heltperfekt.com/?p=12034

  Jag har inte sett Cockneys vs Zombies själv än men har den ståendes i blurayhyllan här hemma – recension av mig kommer upp efter att jag petat in den i spelaren. 😉

  Dead Before Dawn har jag aldrig hört talas om. Är det Evil Dead II du tänker på?


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud