| Subcribe via RSS

They Live

maj 31st, 2006 | Postad i Action, Film av H

They LiveTjackade upp mig på en Special Edition på John Carpenters They Live från 1988. Jag mindes filmen som halvbra typ, men tänkte att jag kanske mindes fel eftersom filmen fått mer och mer kultstatus under åren.

Tyvärr var filmen ganska långsam och de 90 minuterna skulle lätt kunnat kortas till en 60-minuters tv-film. Extramaterialet består av cirka 7 minuter bakom-kameran-klipp och intervjuer, som av nån anledning upprepas i ”extra” intervjuer, gömda som easter eggs! Omslagets utlovade trailer finns ingenstans att hitta på skivan.

Mycket bra 2.35:1 widescreen-bild, men tyvärr bara ett stereo-ljudspår. Ljudet skulle kunnat blivit riktigt bra i en surroundmix då det finns gott om tillfällen till kul effekter. Som vanligt klippte svenska censuren bort över fyra minuter ur filmen.

1 Comment

One Response to “They Live”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » They Live Says:

    […] faktiskt karln prestera. Läs gärna också H’s korta recension av en Special Edition av filmen här. Tags: 1988, Action, Film, John Carpenter, Sci-Fi No Comments Share/Bookmark This entry was […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud