| Subcribe via RSS

Prinsessan Och Grodan

januari 17th, 2010 | Postad i Barn/Familj, Film, Musik, Tecknat/CGI av H

Nya Disneyrullen läcker ut på nätet, jag tankar och ser.

Fattiga flickan Tiana växer upp i New Orleans med en dröm att starta en restaurang som hennes pappa alltid ville. Hennes vän, den rika och bortskämda Charlotte, drömmer om att gifta sig med en prins. Som tur är kommer en prins till staden, fast det prins Naveen inte berättar är att han är utfattig. Han är dessutom en riktig lycksökare, och ser fram emot att gifta sig rikt med Charlotte. Naveen och hans medhjälpare hamnar dock i slang med voodoomästaren Facilier, som i sin egen jakt på rikedomar förvandlar dem…

Medelrolig film, lite för mycket sång (speciellt i mitten av filmen då de kommer alldeles för tätt inpå varandra) men skönt att se Disney använda sig av mycket handtecknade bakgrunder och få datorgenererade effekter.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud