| Subcribe via RSS

Last Of The Living

februari 9th, 2010 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av H

En nyzeeländsk ”skräck”-”komedi” där (som vanligt) jorden slagits ut av ett virus som förvandlar döda till hjärnätande zombies. Tre killar fördriver tiden genom att spela tv-spel och kolla på film, samt flytta från hus till hus när de har lust. Det viktigaste arbete de gör är att leta efter någon levande tjej att få ihop det med. I en kyrka springer de ihop med en tjej och hennes far som jobbar på att få fram ett botemedel mot zombiesjukan, och de måste nu ta sig till en ö där fler forskare finns.

Jag antar att ni noterade mina citationstecken där uppe. Då kan ni räkna ut det här själva. Det är inte särskilt roligt och det är verkligen inte läskigt. Visst skrattar man till ibland, men för det mesta är det bara klyschigt och träligt. Slutet är bara ett stort ”jaha?” och stora delar av filmen är filmad ur fokus. Glöm den här rullen, och gör som Vahetere…orka? föreslår och se om Braindead om ni vill se NZombies, Shaun of the Dead om ni vill se en bra zombiekomedi, eller se Zombieland om ni vill se typ en ny zombiekomedi. Se nåt annat bara.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud