| Subcribe via RSS

The Naked Gun 33⅓: The Final Insult

juni 22nd, 2006 | Postad i Film, Komedi av H

The Naked Gun 33â…“Ytterligare tre år senare dök Den Nakna Pistolen 33⅓: Den Sista Förolämpningen upp. Den var ytterligare lite sämre än tvåan, och vid det här laget hade Hot Shots! Part Deux kommit och eftersom den var lite sämre än Hot Shots! så var den ändå lite bättre än den här.

Frank är numer pensionerad och lyckligt gift med Jane. När Ed och Nordberg dyker upp och behöver hjälp så går Frank med på det fast han lovat Jane att sluta med polisarbetet. Frank går undercover i ett fängelse för att spionera på bombmannen Rocco Dillon (Fred Ward).

Även här saknar DVD:n de extra scener som visats på tv i USA, bland annat en hel del roliga feltagningar. Specialutgåva, tack.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud