| Subcribe via RSS

Boot Camp

februari 18th, 2010 | Postad i Drama, Film av H

Mila Kunis (That 70’s Show) gillar inte sin styvfar och uppför sig lite illa. Föräldrarna reagerar genom att skicka henne till uppfostringsläger hos Peter Stormare i söderhavet. Hennes pojkvän Gregory Smith (som inte ser en dag äldre ut än han gjorde i Small Soldiers 9 år tidigare) fejkar heroinstick och blir skickad till samma ställe.

Äh, jag orkar inte skriva mer om Boot Camp. En urbota dum film som inte vet vad den vill. Folk uppför sig som idioter hela tiden och man verkar vilja få det till att alla gör fel. Barnen sköter sig inte, föräldrarna tar inte sitt ansvar, de som har lägren är tokiga, och så vidare. Filmen är mest irriterande och dum. Bläh.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud