| Subcribe via RSS

The Challenger

mars 23rd, 2010 | Postad i Film, Komedi, Martial Arts/Kung-Fu av H

David Chiang spelar en skojare som knallar runt och lurar folk på pengar. Han möter en man som söker upp alla kungfu-skolor i staden för att hitta en speciell man. David ser att det finns pengar att tjäna och sluter upp.

The Challenger från 1980 är en bra kungfurulle som är lite knäppigt kul ibland också. Actionscenerna är överlag bra, speciellt när David Chiang är inblandad. Rekommenderas.

Är också den mest högljudda DVD jag någonsin spelat. Den kinesiska utgåvan från Joy Sales har en bra widescreenbild men den engelska texten är lite halvdan. Är det verkligen så svårt att hitta nån som är bra på engelska i Hong Kong? Regisserad av Eric Tsang (maffabossen i Infernal Affairs).

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud