| Subcribe via RSS

Inför: Hanteringen Av Odöda, del 2: Babylon Fields (pilot)

april 7th, 2010 | Postad i Drama, Thriller, TV av H

2007 gjordes ett pilotavsnitt till en tv-serie vid namn Babylon Fields med en handling som liknar den i Hanteringen Av Odöda.

Ray Stevenson (Punisher: War Zone) spelar en polis som knallar till jobbet som vanligt en tidig morgon. Han får ett telefonsamtal från sin syster som ber honom att komma över, och väl där möter han hennes avlidne man i dörren. Han har helt enkelt vaknat till liv igen och knallat hem. Mannen berättar att de alla har vaknat, och staden blir snart full av döda som återvänt hem. Så även den gamla polisen Lester, som med ett hål efter en yxa i bakhuvudet dyker upp till sin misshandlade familjs förskräckelse. Det är ju de som haft ihjäl honom sju år tidigare…

TV-kanalen CBS gjorde detta pilotavsnitt som tyvärr inte blev någon serie. Det är synd för det är faktiskt bra och det har potential att bli både spännande och intressant i åtminstone en säsong. Skillnaden mot Hanteringen ligger mest i att de återvändande är vakna och normala, snarare än sega och okontaktbara varelser. Tyngdpunkten ligger också mer på spänning och lite humor än krypande psykologisk skräck. Jag hade gärna sett den här serien.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud