| Subcribe via RSS

Ninja

april 21st, 2010 | Postad i Action, Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

Det senaste året har ett par ninjafilmer gjorts, och jag har tagit en titt på den enkelt betitlade Ninja som kör med en beprövad story utan överraskningar. Den föräldralöse vitingen Casey tränar ninjitsu hos Sensei (allvarligt, han har inte ett namn) där japanesen Masazuka förstås har sitt öga på att vara bäst, efterträda Sensei och bli ägare av ninjaklanen Kogas sista vapensamling. Hans svartsjuka över Caseys framgångar både hos Sensei och tjejen Namiko leder förstås till ett vredesutbrott och utsparkning från dojon. Än mer icke oväntat återkommer Masazuka förstås senare som gangsta och försöker stjäla Kogavapnen. Sensei har dock skickat Casey och Namiko till USA med vapnen, varpå Masazuko tar kål på Sensei och åker efter. Sen så… äh, vad fan skriver jag det här för? Det här har ni ju gissat redan, och allt ni vill veta är om det är bra action. Och fläckvis är det väl några snygga klipp, men i allmänhet är det en ryckapåaxlarna-rulle som ni lätt glömmer så ni kan fortsätta era liv.

Tags: , , ,
2 Comments

2 Responses to “Ninja”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Ninja (igen) Says:

    […] har tidigare kort recenserat “Ninja” här på bloggen, men här är en längre recension av DVD:n på DVDKritik.se. Tags: 2009, Action, Film, ninja No […]


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Ninja Assassin Says:

    […] skillnad från den andra amerikanska ninjafilmen som släpptes precis samtidigt (“Ninja“) så det här riktigt underhållande. Kul akrobatik, hårda stunts (med minimalt wirearbete) och […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud