| Subcribe via RSS

Kick-Ass

maj 14th, 2010 | Postad i Action, Film, Komedi av H

Jag kan inte komma på nån specifik titel, men jag har sett den här storyn många gånger förr. Det finns säkert ett otal B-actionrullar som handlar om en vanlig kille som ger sig ut på vigilanteuppdrag, får tokspö, möter en bättre vigilante och blir en hjälte tack vare en heroisk insats på slutet. Fast den här gången klär de ut sig till superhjältar, och då är det tydligen helt annorlunda. Storymässigt kommer egentligen inte Kick-Ass med någonting nytt alls, och bombarderar oss med klichéer. Nåväl, där den brister i originalitet kompenserar den i action (åtminstone mot slutet). Nic Cage är suverän som superskev farsa, och dottern hans är egentligen den största anledningen att se filmen. Och jag fattar inte vad folk ser i Christopher Mintz-Plasse för han är bara värdelös.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud