| Subcribe via RSS

Helt Perfekt Bok

maj 21st, 2010 | Postad i Tips av H

Andra kan dom. Och eftersom mina hjältar Surskägget och Vrångmannen gav ut en bok baserad på deras blogg Film 4 Fuck Sake så blev jag inspirerad att göra detsamma. Sen vet jag inte vad som hände, för jag gjorde nästan klart boken men blev distraherad eller nåt. Nyligen släppte männen ovan sin andra bok med recensionerna från 2009, och då fick jag förstås eld i baken och nu presenterar jag:

Helt Perfekt Bok 2006-2008

”Söker du massor av bra filmrecensioner, så kan du ha hittat rätt. Du kan också ha hittat väldigt fel. Vill du ha en seriös analys av konstnärlig italiensk 60-talsfilm så får du leta vidare, men lutar du mer åt respektlösa sågningar, skamlösa hyllningar och allmänna recensioner av medelgod intelligens så har du hittat rätt! En samling inlägg skrivna mellan 2006 och 2008 på den internationellt kända (en kille i Nya Zealand känner till den) bloggen Helt Perfekt Glob har här samlats i en händig bok, tillsammans med lite extra funderingar från den internationellt framgångsrike (detta ligger dock i framtiden) författaren Henrik Andersson.”

Köp nu! …för snart kommer boken om 2009.

1 Comment

One Response to “Helt Perfekt Bok”

  1. Vrångmannen Says:

    Underbart! Upp i hyllan ska den (och även läsas naturligtvis). Det verkar vara något fel på länken dock eller på Vulkans hemsida.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud