| Subcribe via RSS

Evangelion 2.22: You Can (Not) Advance

maj 29th, 2010 | Postad i Action, Anime, Drama, Film, Sci-Fi av H

Två år senare har nu del två av de nya Evangelion-filmerna släppts på blu-ray i Japan. I övriga världen har del ett precis släppts (recension här). Fansen lär ju tankat fansubben för bra länge sen, och följer de mönstret så är det väl två år kvar tills denna släpps. Hur fan tänker filmbolagen? Jaja.

Inte helt oväntat börjar det skita sig här. Animationerna imponerar inte lika mycket, man krystar mer med handlingen, fanservicen ökar drastiskt och man får egentligen inte ett enda svar på vad i helvete dessa Angels egentligen är. Handlingen går faktiskt så pass lite framåt att det skulle räckt med en halvtimmes film. En riktig transportsträcka inför film tre.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud