| Subcribe via RSS

Alice I Underlandet

juni 3rd, 2010 | Postad i Drama, Film, Thriller av H

Just ja. Glömde ju att skriva om den här filmen på bloggen. Jag skrev nåt på Facebook och så glömde jag det. Jag skrev: ”Tim Burtons första bra film sedan… ja, jävligt länge sedan. Känns effektmässigt oräkneliga gånger bättre än den där… Atatar eller vad den hette. Storyn kan man ju inte tillskriva Burton, men den är ändå miljarder gånger mer fantasifull än någonting Cameron hittat på de senaste 19 åren.” Jag kategoriserar filmen som en drama/thriller. Vafan ska man sätta på den då?

1 Comment

One Response to “Alice I Underlandet”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Alice In Wonderland Says:

    […] även om de yngsta kanske inte ska se den. Läs också gärna H’s kortare kommentar om filmen här. Tags: 2010, Alan Rickman, Anne Hathaway, fantasy, Film, Helena Bonham-Carter, Johnny Depp, Matt […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud