| Subcribe via RSS

Crazy Heart

juli 4th, 2010 | Postad i Drama, Film av H

Countrylegenden Bad Blake (Jeff Bridges) är rejält på dekis. Han är alkis och åker från byhåla till byhåla och spelar på barer för trogna fans. Hans f.d. gitarrist Tommy Sweet (Colin Farrell) är oerhört framgångsrik och deras plattor tillsammans är Blakes främsta inkomstkälla, men Tommys manager vill inte göra någon sån skiva mer och Blakes manager vill helst att han skriver nya låtar vilket han inte kan. På turnén möter han den unga journalisten Jean (Maggie Gyllenhaal) och de inleder en romans. Ska Blake kunna skärpa till sig eller fortsätta sunka ner sig?

Ett helt okej countrydrama med en suverän insats av Jeff Bridges. Storyn är inte fantastisk på något sätt, men Blakes karaktärsresa känns hyfsat trovärdig. Ett plus för att Tommy Sweet inte är den arketypiska egotripparen man väntar sig.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud