| Subcribe via RSS

Undefeatable

juli 20th, 2006 | Postad i Action, Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

Innan ni läser vidare vill jag att ni kollar på det här klippet.

Har du tittat nu? Allvarligt, jag vill att du kollar på det först.

Om du gjort som jag säger, så har du nu sett slutfighten ur filmen Undefeatable. Jag borde inte behöva säga nånting om vad det här är för slags film alls, dina gissningar är helt korrekta.

Cynthia Rothrock (som jag tidigare hyllat i Above The Law) tjänar pengar genom att slåss i vadslagningsfighter med andra gäng. När hennes syster mördas av en våldsporrande psykopat ger hon sig ut att leta rätt på mördaren tillsammans med en polis.

Godfrey En-Kung-Fu-Film-I-Veckan Ho (här under namnet Godfrey Hall – you’re not fooling anyone, you know) ”regisserar” ännu en nollbudgethistoria med C-skådisar, underlig redigering, fruktansvärd dialog och övervåld. Jag hade hoppats att hela filmen skulle vara lika ”bra” som slutscenen, men tyvärr är det mesta ganska taffligt utfört. Vissa slowmotionklipp gör det hela ännu mer skrattretande när man ännu mer tydligt ser hur usla fighters alla är. Inget jag skulle rekommendera till andra än B-filmsfans.

4 Comments

4 Responses to “Undefeatable”

 1. Erik Says:

  Helt klockren fajtingscen. Realistisk, spännande, fylld med fart. Men jag tror att jag ändå ska hålla mig borta från filmen.


 2. Skogan Says:

  Är du medlem på Filmtipset? Där finns ju en del riktiga b-filmsälskare, du är inte en av dem?


 3. bent Says:

  Erik: Jag tycker ditt beslut är korrekt.

  Skogan: Jo, det är jag, men jag skulle nog inte kalla mig själv B-filmsälskare. Visst ser jag sån film ibland, men då helst kung-fu/action.


 4. Helt Perfekt Glob » Honour And Glory Says:

  […] FBI-agenten Tracy Pride (som kan kung-fu, och spelas av Cynthia Rothrock från Undefeatable) försöker fånga den skurkaktiga Jason Slade (som kan kung-fu, och spelas av John Miller från Undefeatable) som försöker köpa detonatorn till en atombomb på villovägar av den slemmige Silk (som kan kung-fu, Gerard Klein från Undefeatable). Till sin hjälp har hon sin reporter-syster Joyce (som kan kung-fu, Donna Jason från Undefeatable), Hong Kong-partnern Dragon Lee (som kan kung-fu) och Jasons ex-livvakt Jake (som kan kung-fu). […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud