| Subcribe via RSS

Clerks II

juli 24th, 2006 | Postad i Film, Komedi av H

Clerks IIDet är officiellt. Kevin Smith har blivit för gammal. Clerks II har sina stunder, men saknar den där riktigt vassa dialogen som Smith gjort sig känd för. Flera alldeles för långa musikstunder, snuskigheter som inte biter, förlegade Sagan Om Ringen vs Star Wars-diskussioner och ett slut man ser tolv mil i förväg. Jag har inte sett Jersey Girl, men bortsett från det så är det här Smiths sämsta film hittills. Visst garvade jag ibland, men inte mycket. Som ett fan av Smiths tidigare filmer (Clerks, Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Jay & Silent Bob Strike Back) känns det som ett hån.

Övriga fakta: Rosario Dawson (Sin City) är en babe. Jennifer Schwalbach Smith (Kevins fru) bör inte synas framför en kamera igen.

Se trailern så har du sett allt av värde i filmen (och slipper den fruktansvärda kärlekshistorien).

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud