| Subcribe via RSS

April Fool’s Day (2008)

april 11th, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Nyinspelning av en gammal 80-tals slasher.

Storyn är att det är två rika syskon som fixar en fest för en kompis, som ett välkomnande in i det societetiska livet. Festen arrangeras den första April (konstigt va?). Under festen genomförs ett skämt mot en bitch, som blivit drogad och därefter dör genom en tragisk olycka. Historian blir uppdaggad i tv och tidningar.

Ett år senare får samtliga som var med på skämtet ett brev, där det står att dom ska pallra sig till graven där den där bruden ligger begravd. På plats vid graven får dom ett paket med en portabel dvdspelare, som visar hur en av gästerna ifrån fjolåretsfest blir mördad, och ett brev, som säger att någon i gruppen måste träda fram och ta på sig skulden för mordet annars kommer samtliga möta samma öde som han på videon.

Ingen av dom tar varningen på allvar till en början…vilket dom borde ha gjort.

Den här filmen var faktiskt helt ok för att vara en remake. Skådisarna är medelmåttiga slasherskådisar. Effekterna? Slasherstuk, som det ska vara. Det som skiljer originalet och remaken är att dom har ändrat på storyn ganska rejält, fast..det finns en likhet mellan dom (vad det är får ni se om ni ser filmen).

Ööh..finns inte så mycket mer att säga om filmen. Helt ok film. Duger att titta på om man gillar slasherfilmer, eller bara vill tidsfördriva en tråkig fredagskväll.

Mycket nöje.

http://www.imdb.com/title/tt1018817/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud