| Subcribe via RSS

Amityville: A New Generation

maj 4th, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Sjunde filmen om Amityville-förbannelsen.

En fotograf får en mystisk spegel av en uteliggare efter att ha fotograferat honom från ett café, han ger bort spegeln till en av grannarna i huset han bor i, och väldigt snart börjar folk begå självmord under mystiska omständigheter och fotografen börjar få underliga drömmar med minnen som inte tillhör honom. Han börjar rota runt i det hela och upptäcker snart att spegeln han fick kom ifrån ett omtalat hus…i den lilla staden Amityville.

När jag precis satt igång filmen, funderade jag lite på hur dom skulle lägga upp filmen och hade onda aningar om att den skulle vara lika urusel som de flesta av dom föregående filmerna som gjorts i den här filmserien. Men den här filmen var faktiskt ganska hygglig och hade en ganska intressant story, även om den tunnades ut ju längre filmen rullade på. Skådespeleriet var väl ganska ok, i vissa scener blev jag dock lite fundersam vart dom hade fått tag i skådisarna ifrån egentligen.

Filmen blir lite seg från och till, men är klart mycket bättre än dom urusla föregångarna (om man bortser ifrån fjärde och stjätte filmerna i serien). Skrämmselmoment fanns det, precis som i föregångarna, knappast.

Filmen är helt klart godkänd och är, som sagt, ganska intressant.

Mycket nöje!

http://www.imdb.com/title/tt0106262/

1 Comment

One Response to “Amityville: A New Generation”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Amityville Haunting Says:

    […] in mina gamla recensioner av de 8 första filmerna och remaken av originalfilmen; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 2005 remaken. Tags: 2011, Film, rysare, skräp, The Asylum No Comments Share/Bookmark […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud