| Subcribe via RSS

The Amityville Curse

maj 3rd, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Femte filmen om det fördömda huset i den lilla staden Amityville.

En präst blir brutalt mördad i bekännelsebåset. Tolv år senare kommer en grupp människor på fem till hans gamla hus som stått orört i tolv år. Dom börjar renovera upp kåken men snart börjar dom bli störda i sitt arbete, bland annat genom olika syner och drömmar. Snart börjar dom ana att något är fruktansvärt fel med huset, och en av kvinnorna i sällskapet börjar närma sig sanningen om huset och dess tidigare ägare…

Femte delen är en trög och ganska tråkig film. Filmen tar även en underlig vändning mot slutet, vilket fick mig att tänka på Lucio Fulci’s Voices From Beyond (som visserligen gjordes ett år efter den här).

Den här filmen skiljer sig även ifrån dom tidigare filmerna ganska rejält. Bland annat menar dom på att det är samma kåk som dom var i dom tidigare filmerna, vilket är HELT fel. Att dom sen skruvar storyn åt ett helt annat håll gjorde mig bara mer konfunderad och undrade om dom tänkt försöka sig på att göra en Halloween III-skruv, så att säga.

Kort och gott så rekommenderar jag inte filmen, men vill man ha något trögt att titta på, så varsegod.. för den här filmen ÄR trög.

http://www.imdb.com/title/tt0099030/

1 Comment

One Response to “The Amityville Curse”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Amityville Haunting Says:

    […] Kolla in mina gamla recensioner av de 8 första filmerna och remaken av originalfilmen; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 2005 remaken. Tags: 2011, Film, rysare, skräp, The Asylum No Comments Share/Bookmark […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud