| Subcribe via RSS

Amityville 3-D

maj 3rd, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Tredje delen i Amityville-serien.

Efter att ha avslöjat en bluff i Amityville-huset flyttar en frånskild reporter in i det fördömda huset. Efter flertalet underliga olyckor och dödsfall som kan kopplas till huset bestämmer sig reportern för att kalla in en expert på det paranormala.

Den här filmen är ungefär lika bra som dom två första filmerna, dvs totalt värdelös. Det är typ 1½ timmes snack, och lite dödsfall som är ganska ointressanta (om man bortser ifrån när en kvinna blir uppbränd, vilket jag tyckte var en ganska intressant scen).

Filmen är även gjord med 3-D-effekter, och ser enbart löjligt ut när man inte har 3-D-brillor. Utöver den här har ju även Jaws 3 och Friday The 13th part 3 3-D-effekter som ser ganska töntiga ut i dagens läge..men det är 2 helt andra historier.

Skådespelarna är precis som i dom första filmerna, helt ok, men med tanke på att dom arbetar mot ett fruktansvärt tunnt manus blir det hela enbart bedrövligt att titta på.

Dessutom störde jag mig på en sak något fruktansvärt, och det var dom förbannade flugorna (som dom även använt i dom 2 första filmerna). Så fort något "läskigt" ska hända dyker dom upp och alltihop blir fruktansvärt förutsägbart och tråkigt.

Kort sagt: håll er ifrån den här sörjan.

Den här skitfilmen är även känd som Amityville III: The Demon och Amityville: The Demon. Men med tanke på att ni troligtvis aldrig kommer titta på den här sörjan så spelar ju inte det någon roll, eller hur?

http://www.imdb.com/title/tt0085159/

1 Comment

One Response to “Amityville 3-D”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Amityville Haunting Says:

    […] Kolla in mina gamla recensioner av de 8 första filmerna och remaken av originalfilmen; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 2005 remaken. Tags: 2011, Film, rysare, skräp, The Asylum No Comments […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud