| Subcribe via RSS

Amityville II: The Possession

maj 1st, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Prequel och uppföljare till en av tidernas största skitfilmer.

Filmen handlar om familjen som bodde i det fördömda huset i Amityville, innan dom som det handlar om i första filmen. Väldigt snart efter att familjen har flyttat in börjar saker och ting förändras hos familjemedlemmarna. Fadern blir allt mer aggressiv mot sina barn, modern blir allt mer hysterisk och deras äldsta son börjar bete sig underligt. Väldigt snart börjar sonen göra konstiga saker, blir mer och mer sjuk och slutligen mördar han hela familjen. Polisen tar honom och en präst försöker rädda honom från dom onda krafterna.

Ja..vad kan man säga? Den här filmen är VÄRRE än första filmen. Den är så urlöjlig så det finns inte ord att beskriva skiten med. För det första, vad är det för en jävla ide att berätta en sak som man egentligen redan fått klart för sig? Nu menar jag det här om att familjen blev mördad osv..

Och för det andra så börjar dom härja runt med biblar och hallelujah-snack, vilket gjorde mig totalt ointresserad av filmen och jag ville egentligen bara stänga av skiten.

Filmen är så grymt långdragen och långtråkig att det är rent bedrövligt att dom ens har gjort den här filmen. Dom som var med och gjorde den skäms troligtvis väldigt mycket över att dom ens medverkade i att skapa en så här värdelös film. Den här filmen är (om det nu är möjligt) mindre läskig än vad första filmen var, vilket borde beskriva en hel del om den.

Sist men inte minst, håll er LÅNGT ifrån den här filmen. Den är inte ens värd att se för att se hela serien av dom här filmerna, den är bara överflödig och borde skrotas.

http://www.imdb.com/title/tt0083550/

1 Comment

One Response to “Amityville II: The Possession”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Amityville Haunting Says:

    […] Kolla in mina gamla recensioner av de 8 första filmerna och remaken av originalfilmen; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 2005 […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud