| Subcribe via RSS

Friday The 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan

juni 20th, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Åttonde, och nog den mest korkade delen i serien.

Efter en något makaber återuppståndelse beger sig Jason iväg i en båt (ehm?), ifrån Camp Crystal Lake. I samma veva ska en klass med studenter åka till New York i en stor lyxkryssare.

Rennie, en av dom firande ungdomarna, har dock barndomsminnen om att någon försökte dränka henne, och därmed har hon svårt att vara i vatten. Men snart dyker Jason upp, och hennes lilla problem med vatten är nog inte så viktigt längre.

Ja, alltså. Den åttonde delen är underhållande, sure. Men den är grymt korkad också. Vissa scener är ganska underliga, typ. T ex går Jason ner för en trappa, och en brud står och spelar elgitarr i typ maskinrummet (eller nåt) ihop med en stereo som spelar en låt (eh, ja..). Tjejen upptäcker Jason, och börjar springa. Och så helt plötsligt står Jason framför henne. Han måste vara en sjuhelvetes till löpare den där killen, gosch…

Men som sagt, åttonde filmen är underhållande, på ett korkat sätt. Man får till och med ett och annat gapskratt. T ex när dom anländer till New York, och när Jason går runt på gatorna. Riktigt underhållande!

En rolig sak med den här filmen är postern också. Från början var det en bild med Jason som sliter sönder en tröja (eller nåt) där det står "I love (egentligen ett hjärta) New York". Den blev dock indragen, och dom fick lov att göra om postern.

http://www.imdb.com/title/tt0097388/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud