| Subcribe via RSS

Friday The 13th Part VII: The New Blood

juni 20th, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Sjunde filmen i serien.

Tina Shepard är en speciell tjej. Hon har telekinetiska krafter vilket gör att hon kan röra på saker (osv) med tankekraft. Men den här gåvan är också hennes förbannelse, pga att hon orsakade sin fars död på bryggan ut i sjön i Crystal Lake. Tina, hennes morsa och hennes underliga läkare (som vill använda Tina för att bli känd) drar upp till Crystal Lake för att Tina ska "läka", enligt sin läkare. Intill deras stuga ligger en annan stuga, som är hyrd av en grupp ungdomar, som ska fira en kille som fyller år. Snart råkar Tina väcka Jason ifrån hans blöta grav, och snart börjar ungdomarna bli färre och färre…

Jaaaa… sjunde filmen duger väl. Inte den bästa i serien, men inte heller den sämsta. Det här är också första filmen där Kane Hodder spelar Jason, men det var inte heller den sista gången. Han fortsatte ända upp till den tioende filmen, som Jason Voorhees.

Den här filmen är en av de våldsammare Friday-filmerna, vad jag kan minnas iaf. Den skippar all humor som den sjätte filmen hade, och spär på med våld och skrikande ungdomar… och en och annan nakenscen! Woho!

Iaf, gillar man serien bör man se den.

http://www.imdb.com/title/tt0095179/

1 Comment

One Response to “Friday The 13th Part VII: The New Blood”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Friday The 13th: The Complete Collection Says:

    […] du läsa samtliga av mina gamla Friday The 13th recensioner i nummerordning här; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10. Mina gamla recensioner av Freddy vs. Jason (som jag skrev medan jag gick igenom A […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud