| Subcribe via RSS

Friday The 13th: The Final Chapter

juni 20th, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Första Friday-filmen med en undertitel.

Efter att Jason har vaknat till liv (igen) på bårhuset återvänder han till Camp Crystal Lake. I samma veva hyr en grupp ungdomar en stuga intill Camp Crystal Lake. Och snart får dom besök av Jason. Men Jason hade inte räknat med Tommy Jarvis, en ung kille med intresse för mördare, skräck och diverse annat. Har Jason mött sin överman?

Fjärde filmen i serien är riktigt nice. Och Tom Savini återvänder här för att skapa blodiga och slaskiga effekter. Jag gillar den fjärde delen riktigt mycket, bland annat för att den är onödigt våldsam till och från, och storyn är egentligen rena ursäkten för att visa när Jason springer runt och fimpar kåta ungdomar till höger och vänster.

Avslutningen är riktigt trevlig, och ganska slaskig också!

Men självfallet slår inte den fjärde filmen första, tyvärr. Men den är helt klart sevärd! Och är man ett Jason-fan (som mig) så är det ett måste i samlingen… fast det är ju alla filmerna, inte sant?

http://www.imdb.com/title/tt0087298/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud