| Subcribe via RSS

Friday The 13th Part 3

juni 20th, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Tredje gången gillt.

Tredje filmen tar vid precis efter andra filmen. Dagen efter händelserna i andra filmen pallrar sig Jason iväg till en affär intill vägen där han snor nya kläder. I samma veva är Chris, och hennes vänner (självklart), på väg till hennes familjestuga, Higgins Haven. Chris har bestämt sig för att åka upp dit för att försöka komma över gamla hemska minnen hon har därifrån. Snart dyker dock problem upp, i skepnad av ett motorcykelgäng. Och kort därefter dyker något mycket värre upp…

Tredje filmen i serien är en riktigt underhållande film. Jaaa, jag tycker faktiskt det. Den är inspelad i "3-D" (precis som Amityville 3 och Jaws 3, hoho!) vilket gör filmen ännu mer underhållande och när "3-D" effekterna kommer igång får man sig några rejäla skratt för effekterna ser rent utsagt skrattretande ut.

Ja, det var väl det om den här filmen. Effekterna i övrigt (blod osv) är bra, och våldsamt, och skådespelarna precis som i dom tidigare filmerna. Storyn är lika tunn den med, precis som en Friday The 13th-film ska vara!

Just det ja, jag höll på att glömma. Jason får sin hockeymask i den här filmen också. Nice va?

http://www.imdb.com/title/tt0083972/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud