| Subcribe via RSS

Leviathan

juni 11th, 2008 | Postad i Skräck/Rysare av J

Regissören till Cobra och Rambo: First Blood Part II levererar här en bloddrypande och slaskig under-vatten-Alien-klon.

Ett team i en gruvstation, placerad under vatten, hittar ett sjunket ryskt skepp med namnet Leviathan. En i besättningen hittar ett kassaskåp och tar det med sig in till stationen. Snart blir mannen sjuk och dör kort därefter. Strax därpå upptäcker teamet att de är inte ensamma på stationen. Något slemmigt, elakt och hungrigt är ute efter deras blod.

Den här Alien-klonen är en av de bättre klonerna, med en hel assemblé av B-filmsskådisar. Bland annat får vi se Peter Weller (Robocop 1 och 2), Richard Crenna (Rambo 1 – 3), Ernie Hudson (Ghostbusters 1 och 2) Hector Elizondo (Beverly Hills Cop III) bli jagade i den här fina sci-fi/skräckisen. Effekterna är grymt bra och storyn håller en hög nivå. Emellanåt får man till och med se lite slask och åt äckeleffekt-hållet. Den här filmen är lite som en korsning mellan John Carpenters The Thing och Alien, fast de har placerat händelserna långt under vattnet.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0097737/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud