| Subcribe via RSS

Sexbomb

augusti 27th, 2008 | Postad i Komedi av J

Nej, det är inte en porrfilm… fast den innehåller en del lättklädda damer.

När lågbudget-producenten King Faraday sparkar Lou Lurrod får Lou kontakt med Faradays, betydligt yngre, sexiga fru Candy. Efter att ha haft sex med Candy berättar Candy om hennes innersta tankar om sin man: hon hatar honom och vill se honom död. Candy har gjort upp en plan om hur hon ska mörda sin man, men behöver Lou’s hjälp för att genomföra den. Hennes plan är enkel; dom ska använda filmerna hennes man jobbar med som täckmantel för mordet.

Candy lyckas övertala sin make att återanställa Lou, vilket inte blir något problem.. King kommer inte ens ihåg honom. Lou får jobbet som manusförfattare och 48 timmar på sig att skriva ihop ett halvdant manus till nästa film. Samtidigt måste han motstå Candys krav om att mörda hennes man. Kommer han lyckas?

Egentligen finns det inte så mycket att säga. Det här är en B-film.. och den försöker inte vara något annat heller. Storyn är en ursäkt för att visa en massa tuttar. Dialogerna är så överspelade att man emellanåt bara vill skratta åt dom. Effekterna är riktigt töntiga. Skådespelarna är B.

Se inte det här som gnäll dock, för det är det inte. Sexbomb försöker inte vara något annat än en B-film, och jag gillar det. Även om filmen bara bjuder på några gapskratt och några fnissanden så är den underhållande.

Gillar man B-filmer där hela filmen egentligen går ut på att visa halvnakna brudar och löjliga dialoger så tycker jag man ska se den här.

http://www.imdb.com/title/tt0244786/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud