| Subcribe via RSS

Silent Night, Deadly Night 5: The Toy Maker

augusti 18th, 2008 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Femte och, förhoppningsvis, sista delen i Stilla Natt, Dödliga Natt-serien. Den här gången med elaka leksaker.

Derek bevittnar när hans farsa blir mördad av en anonymt sänd leksak, och går därefter in i ett trauma vilket resulterar i att han blir stum och livrädd för i princip allting. Kort därefter börjar en mystisk man snoka runt den lokala leksaksbutiken och Dereks hem. Samtidigt verkar Joe Petto, leksaksbutikens ägare, ha problem med sin son Pino.

Snart börjar det levereras julklappar med leksaker till Derek.. och snart visar det sig att dom är till för helt andra grejer än att leka med dem.

Den femte installationen är top-notch. Jag gillade den som fan. Efter den första filmen är det här klart den bästa av uppföljarna. Den är underhållande, lite småslaskig, har riktigt coola effekter och har ganska bra skådespelare som inte spelar över hela tiden. Storyn är enkel, och man kommer fort in i vad filmen kommer handla om. Visserligen har filmen lite dötid emellanåt, tyvärr, men det lilla problemet kan ursäktas när det väl händer grejer.

Kort sagt; en helt klart sevärd film.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0105410/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud