| Subcribe via RSS

Broken Arrow

augusti 15th, 2006 | Postad i Action, Film av H

Broken ArrowDet är nog dags för ett Christian Slater-retrospekt. Efter Broken Arrow ska jag nog ta Kuffs och Pump Up The Volume, varefter jag kanske dristar mig till att se Alone In The Dark och Hollow Man 2.

John Woos andra USA-film är en underhållande liten sak med explosioner och John Travolta som psykopat (han är bäst så). DVD:n är en ”special edition” i ordets absolut svagaste läge. Man kan ju undra hur det kommer sig att en DVD som saknar extramaterial (trailer räknas ej) och bara innehåller filmen kallas det, men såhär ligger det till: Den första utgåvan av filmen var en s.k. flipper, man fick knalla fram och vända på skivan för att se andra halvan av filmen. En effekt av ren dumsnålhet, då man hellre la pengarna på att tillverka en billigare dubbelsidig skiva med enkla lager, än en ensidig dubbellagers sådan.

1 Comment

One Response to “Broken Arrow”

  1. Helt Perfekt Glob » Broken Arrow (Blu-Ray) Says:

    […] Arrow har jag ju redan recenserat för två år sen, men nu har jag sett på den svenska Blu-ray:en, och det är inte någon fantastisk […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud